زیباکس

جامع‌ترین راهنمای ارتودنسی دندان

جامع‌ترین راهنمای ارتودنسی دندان

28/06/1401

لمینت دندان: راهی آسان و موثر برای بهبود ظاهر لبخند شما

آیا تابه‌حال به ارتودنسی دندان فکر کرده‌اید؟ ارتودنسی یکی از بهترین و مطمئن‌ترین روش‌های درمان دندان‌های نامرتب است و علاوه بر درمان، جنبه زیبایی نیز دارد!

از گذشته تا به امروز ارتودنسی یکی از رایج‌ترین راه‌های درمان بوده است. به یاد دارم در دوره دبیرستانم تقریبا در هر ردیف 3-4 نفر سیم و براکت در دهان داشتند!

اگر دندان‌های شما نیز نامرتب و یا دارای مشکل است، انتخاب ارتودنسی دندان می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها برای شما باشد! البته پزشکان و متخصصان زیادی در این زمینه مشغول به کار هستند به همین دلیل شاید انتخاب دکتر مناسب کمی سخت به نظر برسد.

پزشکان حرفه‌ای مجموعه زیباکس در این زمینه بهترین خدمات را به شما ارائه می‌دهند و می‌توانید با کلیک روی دکمه زیر از اطلاعات مشاوران و کارشناسان حرفه‌ای تیم نیز بهترین استفاده را ببرید.

برای ورود به پیج اینستاگرام روی تصویر ضربه بزنید
برای دریافت مشاوره از واتساپ روی تصویر ضربه بزنید

 

در این مقاله به ارتودنسی دندان، انواع و عوارض و به‌طورکلی مباحث مربوط به آن می‌پردازیم.

آشنایی با انواع ارتودنسی دندان

احتمالا وقتی اسم ارتودنسی دندان را می‌شنوید تصویر سیم‌هایی رنگارنگ روی دندان در ذهن‌تان نقش می‌بندد. این سیم‌های رنگی یک مدل از انواع ارتودنسی هستند و انواع دیگری از آن نیز وجود دارند که در این قسمت با آن‌ها آشنا می‌شوید.

ارتودنسی دندان ثابت

ارتودنسی دندان ثابت

ارتودنسی ثابت یکی از رایج‌ترین انواع ارتودنسی دندان است. در این روش پزشک براکت‌ها (فلزهای کوچکی که با چسب‌های مخصوصی روی هر دندان چسبانده می‌شوند) را به دندان می‌چسبانند و آن‌ها را با سیم و کش به هم وصل می‌کنند.

در این روش بیمار باید تا پایان مرحله درمان خود این سیم‌های کوچک را در دهان خود نگه دارد و البته اگر بخواهد نیز نمی‌تواند کاری انجام دهد! زیرا این براکت‌ها خیلی محکم به دندان شما چسبیده‌اند و فقط با روش‌های مخصوصی جدا می‌شوند.

این نوع ارتودنسی با حرکت دندان‌ها و ریشه، اختلالات دندان را درمان می‌کند. البته این نوع درمان نیاز به مراقبت و بهداشت زیادی دارد و در غیر این صورت سلامت دندان‌ها به خطر می‌افتد!           

افرادی که ارتودنسی ثابت دارند باید ماهی یک‌بار به پزشک خود معالجه کنند. دندان‌پزشک نیز باتوجه‌به شرایط دندان‌ها و روند درمان، تغییرات و اصلاحاتی را در وضعیت پلاک‌ها ایجاد می‌کند.                                                                                                     

دوره درمان نیز در این نوع ارتودنسی به مشکل و وضعیت دندان‌های شما بستگی دارد و ممکن است از چند ماه تا حتی چند سال طول بکشد! اگر می‌خواهید در این مورد اطلاع دقیقی داشته باشید برای دریافت مشاوره از تیم حرفه‌ای زیباکس روی دکمه زیر کلیک کنید.

پلاک‌ها رنگ‌های مختلفی دارند؛ شما می‌توانید هم از انواع رنگی و هم از نوع شیشه‌ای آن استفاده کنید.

ارتودنسی متحرک

ارتودنسی متحرک

ارتودنسی متحرک نیز یکی دیگر از انواع ارتودنسی است که تعداد کمتری از افراد با آن آشنایی دارند. این نوع ارتودنسی همان‌طور که از اسمش پیداست قابلیت تحرک و جابه‌جایی دارد؛ به این معنی که برخلاف ارتودنسی ثابت شما می‌توانید آن را خیلی راحت و در هر زمان از دهان خود خارج کنید!

در واقع در ارتودنسی متحرک پزشک قالبی از فک بالا و پایین‌تان و همچنین پلاکی برای شما تهیه می‌کند و شما باید آن‌ را در دهان خود قرار دهید. یکی از مزایای ارتودنسی متحرک این است که شما می‌توانید آن را خیلی راحت در مواقع غذا خوردن خارج کنید.

در تمام انواع ارتودنسی رعایت بهداشت یک اصل بسیار ضروری به شمار می‌رود اما انجام مراقبت‌های بهداشتی در ارتودنسی متحرک نسبت به ثابت راحت‌تر است. به همین دلیل امکان خرابی دندان‌ها در این نوع ارتودنسی نیز کاهش می‌یابد!

پزشک‌ها اغلب از این روش درمان بیشتر در دندان‌های با خرابی یا کجی کم استفاده می‌کنند و در موارد شدید و حساس آن را توصیه نمی‌‌کنند!

ارتودنسی نامرئی

ارتودنسی نامرئی

اگر شما برخلاف من از ظاهر ارتودنسی و پلاک‌های آن بدتان می‌آید نگران نباشید! خیلی از افراد مانند شما به‌ همین دلیل از انجام ارتودنسی و مراجعه به پزشک خودداری می‌کنند! اما یک خبر خوب برای شما دارم!

شما می‌توانید از ارتودنسی نامرئی استفاده کنید! در این نوع ارتودنسی از مواد شفاف برای درمان استفاده می‌شود و به همین دلیل کسی متوجه آن نمی‌شود! این نوع ارتودنسی را نیز می‌توانید مثل نوع متحرک در مواقع نیاز از دهان خارج کنید.

این روش درمان نسبت به انواع دیگر ارتودنسی هزینه بیشتری دارد و برای درمان از این طریق نیز باید تمام دندان‌های دائمی رشد کرده باشد!

ارتودنسی دیمون

ارتودنسی دیمون

این روش یکی از جدیدترین انواع ارتودنسی دندان است و در آن از براکت‌های خاصی استفاده می‌شود. در حالت عادی پزشک سیم را با استفاده از کش‌های کوچک به براکت‌ها وصل می‌کند اما در روش دیمون دیگر خبری از کش نیست!

می‌دانید چرا؟ زیرا براکت‌های مورداستفاده در ارتودنسی ثابت قابلیت باز و بست کشویی دارند و سیم را به براکت وصل می‌کنند. ازآنجاکه در این روش هیچ کشی وجود ندارد، تمیز کردن دندان نیز خیلی راحت‌تر انجام می‌شود!

 البته همه افراد نمی‌توانند از این روش ارتودنسی برای درمان استفاده کنند و تشخیض آن نیز به عهده پزشک و متخصص است. اگر دوست ندارید براکت‌ها و کش‌ها دندان‌‌هایتان را بپوشانند، استفاده از این روش یکی از بهترین گزینه‌های موجود است!

ارتودنسی لینگوال

ارتودنسی لینگوال

به این نوع ارتودنسی در واقع ارتودنسی داخلی یا نامرئی نیز گفته می‌شود! می‌دانید چرا؟! به دلیل این که در این روش اجزای ارتودنسی را به قسمت پشتی دندان می‌چسبانند و اصلا قابل‌مشاهده نیستند!

در این مدل نیز مثل روش‌های معمولی تمام اجزای ارتودنسی (مانند براکت و سیم‌) وجود دارند اما چون در قسمت داخلی دندان می‌چسبند کسی آن‌ها را نمی‌بیند و پس از مدتی افراد متوجه صافی دندان‌های شما می‌شوند.

تا اینجا با انواع ارتودنسی‌های دندان آشنا شدید. شاید شما شک داشته باشید که «آیا دندان من به ارتودنسی نیاز دارد یا خیر؟» با مطالعه قسمت زیر می‌توانید تا حدودی خود را از این دودلی خلاص کنید.

چه افرادی نیاز به ارتودنسی دندان دارند؟

قطعا باید برای تشخیص این موضوع به پزشک و متخصص ارتودنسی مراجعه و علاوه بر آن نیز می‌توانید با کلیک روی دکمه زیر از مشاوره حرفه‌ای تیم زیباکس استفاده کنید؛ اما در حالت کلی افراد در صورت داشتن مشکلات زیر نیاز به ارتودنسی دارند!

کراس بایت (Crossbite)

اگر با بستن دهان، دندان‌های فک بالایی در داخل دندان‌های پایین‌تان قرار می‌گیرند، شما از این دسته هستید! در واقع کراس‌بایت علاوه بر تاثیر بر ظاهر و زیبایی دندان‌ها، در بعضی موارد می‌تواند باعث دندان قروچه و حتی مشکلات فک نیز بشود!

شلوغی و تراکم زیاد دندان‌ها (Teeth crowding)

یکی از شایع‌ترین دلیل افراد برای مراجعه به متخصص ارتودنسی، شلوغ بودن دندان‌هاست! در این مدل،فضای کافی در دهان برای همه دندان‌ها وجود ندارد و به همین دلیل رعایت بهداشت و حتی کشیدن نخ دندان اصلا کار راحتی نیست!

اگر این مشکل درمان و اصلاح نشود ممکن است به مرور زمان باعث پوسیدگی و خرابی دندان‌هایتان شود!‌

فاصله دندان‌ها (Spacing)

این مورد نیز مثل شلوغی دندان‌ها دردسرساز است! البته اگرچه گاهی اوقات این فاصله بین دندان‌ها بامزه به‌نظر می‌رسد اما گاهی اوقات باعث آسیب به دندان‌ها نیز می‌شود! این فاصله‌ها ممکن است بین هرکدام از دندان‌ها وجود داشته باشند اما بیشتر اوقات بین دو دندان جلویی دیده می‌شوند!

در این مدل دندان‌ها لثه بیشتر در معرض باکتری‌ها قرار می‌گیرد و به همین دلیل احتمال التهاب لثه و همچنین پوسیدگی دندان نیز افزایش می‌یابد!

ارتودنسی دندان در شیراز

بایت

بایت انواع متفاوتی دارد و به حالی گفته می‌شود که دندان‌های فک بالا و پایین شما در یک راستا و در جای مناسب قرار نگیرند. در قسمت زیر انواع مختلف آن‌ها را به هم بررسی می‌کنیم.

اوپن بایت (Open bite)

در اوپن بایت وقتی شما دندان‌های بالا و پایین‌تان را روی هم می‌گذارید، بین آن‌ها فاصله وجود دارد!

آندر بایت (Underbite)

اگر دندان‌های بالایی شما خیلی عقب و دندان‌های پایینی شما خیلی جلو باشند از این دسته هستید. در واقع در این مدل دندان‌های بالایی در داخل دندان‌های پایینی قرار می‌گیرند!

اوور بایت (Overbite)

این مدل دقیقا برعکس آندر بایت است! یعنی اگر دندان‌های فک بالایی خیلی جلوتر از دندان‌های پایینی قرار بگیرند، شما نیز دچار مشکل اوور بایت هستید!

اگر دندان شما نیز جزو یکی از موارد بالاست حتما آن را جدی بگیرید و برای درمان آن اقدام کنید؛ زیرا این نوع دندان‌ها خیلی زود فرسوده و پوسیده می‌شوند!

دندان‌های نهفته (Impacted teeth)

دندان نهفته به دندانی گفته می‌شود که به دلایل مختلفی (مثل نبود جای کافی در فک یا وجود یک دندان دیگر) به‌درستی در نمی‌آید! در این موارد گاهی اوقات دندان‌های نیش و یا دندان عقل تحت تاثیر قرار می‌گیرند و باعث درد نیز می‌شوند!

دندان‌های کج (crooked teeth)

دندان‌ها گاهی اوقات به دلایلی مثل ژنتیک کج در می‌آیند و ظاهر خوبی ندارند. در این مواقع افراد به متخصص ارتودنسی مراجعه و با صلاحدید پزشک آن را درمان می‌کنند.

ظاهر نامناسب لبخند و ظاهر (Poor aesthetics)

قطعا داشتن یک لبخند زیبا از نظر همه جذاب و مهم است! همه ما می‌دانیم دندان‌ها تاثیر بسیار زیادی روی لبخند دارند و ظاهر نامرتب آن‌ها گاهی اوقات حتی اعتمادبه‌نفس افراد را کاهش می‌دهد! ارتودنسی می‌تواند این مشکل را برطرف و لبخندی زیبا را برایتان به ارمغان بیاورد!

البته عوامل و مشکلات دیگری نیز وجود دارند که با ارتودنسی درمان می‌شوند و قطعا بهترین راه برای تشخیص آن مراجعه به پزشک متخصص است.

ارتودنسی دندان در شیراز

طول درمان ارتودنسی دندان چقدر است؟

طول درمان ارتودنسی برای همه یکسان نیست و به عوامل متفاوتی مثل روش استفاده شده، نوع و شدت اختلال فک و دندان بستگی دارد و به‌طور کلی بین چند ماه تا چند سال طول می‌کشد! مسلما در مواردی که دندان‌ها خیلی کج یا بیرون‌زده باشند، مدت‌زمان بیشتری برای درمان نیاز است.

همچنین اگر فک‌ها با تاخیر رشد کنند و یا حتی رشد آن‌ها بدون هماهنگی اتفاق بیفتد، مدت‌زمان ارتودنسی نیز افزایش می‌یابد! البته سن نیز در این مورد بسیار تاثیرگذار است!

معمولا در نوجوانان این مدت‌زمان نسبت به بزرگسالان کاهش می‌یابد.

البته پزشک با بررسی وضعیت دندان‌ها و فک‌ها، درجه مال اکلوژن آن‌ها را تشخیص و اطلاعات دقیقی به شما می‌دهد. البته این موضوع به خودتان نیز بستگی دارد؛ اگر از برنامه درمانی ‌به‌صورت کامل پیروی و بهداشت را رعایت کنید، درمان شما خیلی سریع پیش می‌رود.

آشنایی با عوارض ارتودنسی دندان

ارتودنسی دندان علا‌وه بر مزایای بسیارش، در صورت مراجعه به پزشک بی‌تجربه و یا عدم پیگیری روند درمان، می‌تواند عوارضی نیز به همراه داشته باشد. در قسمت زیر با شایع‌ترین این مشکلات آشنا می‌شوید.

ایجاد خراش و زخم

بریس‌های فلزی می‌توانند در صورت عدم مراقبت، باعث ایجاد زخم‌هایی در دهان شوند؛ اما با مراقبت درست می‌توانید از بروز این مشکل جلوگیری کنید.

امکان پوسیدگی دندان‌ها و آسیب به لثه

همان‌طور که گفتیم رعایت بهداشت دندان با وجود ارتودنسی سخت است و اگر به‌درستی انجام نشود، غذاها در بین براکت‌ها می‌مانند و همین موضوع باعث رشد باکتری‌ها و در نتیجه پوسیدگی دندان‌ها می‌شود!

برای جلوگیری از این اتفاق سعی کنید به‌صورت مرتب و به روش صحیح از مسواک‌ها و نخ دندان‌های مخصوص ارتودنسی استفاده کنید.

امکان آسیب به مینای دندان

عدم مراقبت و عدم رعایت بهداشت دهان و دندان در خیلی از مواقع می‌تواند حتی به مینای دندان‌تان نیز آسیب برساند! البته چسبیدن براکت‌ها به مینای دندان نیز می‌تواند یکی از دلایل آن باشد.

خطر برگشت مشکلات قبل از ارتودنسی

شاید در اطرافیا‌ن‌تان شخصی را دیده باشید که پس از گذشت مدتی از اتمام ارتودنسی‌، از برگشت دوباره مشکلات دندان‌هایش صحبت می‌کند! دلیل آن نیز مراجعه به یک متخصص بی‌تجربه است!

بهتر است در انتخاب پزشک‌تان دقت و حوصله زیادی به خرج دهید تا با این مشکلات دست‌وپنجه نرم نکنید!

بوی بد دهان بعد از ارتودنسی

ازآنجاکه کشیدن نخ دندان در ارتودنسی سخت است به احتمال زیاد باقیمانده‌های مواد غذایی در لابه‌لای اجزای بریس دندان می‌مانند و به مرور بوی بدی ایجاد می‌کنند.‌

البته تنها راه کاهش و یا حتی رفع این عوارض، فقط و فقط مراجعه به یک پزشک کاربلد و باتجربه است! متخصصان حرفه‌ای مجموعه زیباکس در زمینه ارتودنسی تجربه و دانش بالایی دارند و حتی به‌صورت اقساط و بدون هیچ سودی درمان شما را انجام دهند!

برای ورود به پیج اینستاگرام روی تصویر ضربه بزنید
برای دریافت مشاوره از واتساپ روی تصویر ضربه بزنید

بهترین زمان برای انجام ارتودنسی دندان چه سنی است؟!

خیلی از افراد فکر می‌کنند اقدام برای ارتودنسی در سنین پایین خیلی بهتر است. البته این موضوع تا حدودی صحت دارد اما زمان مناسب درمان ارتودنسی در هر شخص فرق می‌کند و به نوع مشکل، استحکام و همچنین ساختار فک او بستگی دارد!

انجام ارتودنسی در سنین بالا نیز امکان‌پذیر و نتیجه‌بخش است، فقط به احتمال زیاد مدت درمان طولانی‌تر می‌شود. البته بر اساس گفته‌ها بهترین سن برای درمان ارتودنسی در پسرها سن 11 سالگی و در دخترها 9 سالگی است؛ یعنی دقیقا قبل از سن بلوغ!

در واقع در این سن، دندان‌ها و استخوان‌های فک هنوز در حال رشد هستند و با ارتودنسی می‌توان خیلی سریع مسیر رشد آن‌ها را اصلاح و از بروز ناهنجاری جلوگیری کرد، اما در سنین بالاتر به‌دلیل رشد کامل دندان‌ها، درمان باید از پایه شروع شود.

البته در بزرگسالی احتمالا دندان‌های بیشتری نیاز به ترمیم دارند و همین مورد نیز باعث افزایش مدت‌زمان درمان می‌شود!

هزینه ارتودنسی چقدر خواهد بود؟

هزینه‌های درمان ارتودنسی به موارد متفاوتی مثل مواد استفاده شده، نوع درمان، مدت‌زمان، نوع ناهنجاری و … بستگی دارد. دندان یکی از مهم‌ترین و حساس‌ترین قسمت بدن است پس حواس‌تان باشد هیچ‌وقت سلامتی دندان‌هایتان را برای قیمت پایین‌تر به خطر نیندازید!

اگر نگران هزینه‌های دندان‌پزشکی نگرانی هستید، زیباکس این مشکل شما را حل می‌کند! شما می‌توانید بدون داشتن هیچ ضمانت و یا حتی ضامن معتبر و با هزینه بسیار مناسب، از خدمات دکترهای فوق متخصص و باتجربه‌ای مثل «دکتر مهدیه قهرمانی» استفاده و زیبایی را به دندان‌های خود هدیه دهید!

شما می‌توانید تنها با پرداخت 5 میلیون تومان پیش‌پرداخت، از هزینه مناسب و شرایط اقساط مجموعه زیباکس استفاده کنید!

ارتودنسی دندان چقدر درد دارد؟!

احتمالا شما نیز تابه‌حال به درد ارتودنسی فکر کرده‌اید! شاید مشاهده تعدادی براکت و سیم در دهان کمی دردناک به‌نظر برسد! البته این فکر تا حدودی درست است اما درد آن شدید و غیرقابل‌تحمل نیست!

درد ارتودنسی بیشتر در روزهای ابتدایی نصب بریس‌ها (مخصوصا در زمان غذا خوردن) و همچنین در زمان هم‌تراز شدن دندان‌ها بروز پیدا می‌کند. در حالت کلی درد ارتودنسی در 5 تا 7 روز اول زیاد است.

البته پس از هر بار معاینه و یا تعویض بریس‌ها ممکن است این دردها دوباره سروکله‌شان پیدا شود! در این مواقع می‌توانید از قرص‌های مسکن نیز استفاده کنید. البته در حالت کلی دردهای ارتودنسی غیرقابل‌تحمل نیستند، در غیر این صورت باید موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.

در کنار همه این موارد ارتودنسی دندان حساس است و به مراقبت نیز نیاز دارد! شاید فکر کنید این موضوع فقط در مسواک زدن خلاصه می‌شود اما موارد دیگری نیز در مراقبت از دندان نقش دارند. برای آشنایی با این موارد بخش زیر را مطالعه کنید.

ارتودنسی دندان در شیراز

چگونه از دندان‌هایمان در دوره ارتودنسی دندان مراقبت کنیم؟!

موارد متفاوتی برای مراقبت از دندان در ارتودنسی وجود دارد. در صورت عدم مراقبت ممکن است دندان‌ها یا لثه‌تان دچار آسیب شوند! به همین دلیل در این قسمت شما را با اصلی‌ترین روش‌های مراقبتی دندان‌ها در زمان ارتودنسی آشنا می‌کنیم.

نحوه صحیح مسواک زدن

نحوه مسواک زدن در ارتودنسی با حالت عادی تفاوت‌هایی دارد. همه شما از اهمیت نحوه استفاده از مسواک در این دوره اطلاع دارید. برای این کار مسواک را در زاویه 45 درجه نسبت به لثه در دست بگیرید.

حال مسواک را یا به‌صورت چرخشی و یا از محل اتصال دندان به لثه به حالت جارویی به سمت لبه دندان بکشید. بهتر است هرکدام از دندان‌ها را 10 ثانیه به همین روش تمیز کنید و سپس به سراغ دندان بعد بروید.

اگر این کار را دقیق و به ترتیب انجام دهید هیچ کدام را از قلم نمی‌اندازید. علاوه‌ بر دندان‌ها، براکت‌ها و سیم‌ها نیز نیاز به تمیزی دارند. برای این کار می‌توانید مسواک را روی براکت فشار دهید تا موهای براش مسواک به سوراخ‌های براکت‌ها وارد شوند.

البته مسواک‌ها و براش‌های مخصوصی برای این کار نیز وجود دارند و می‌توانید آن‌ها را از داروخانه‌ها تهیه و استفاده کنید.

رعایت تغذیه مناسب در زمان ارتودنسی

علاوه بر مسواک زدن، تغذیه شما نیز در این دوره از اهمیت بالایی برخوردار است و باید از خوردن بعضی غذا‌ها در این مدت خودداری کنید.

من در سن 10 سالگی ارتودنسی انجام دادم و تا مدت‌ها درگیر آن بودم. به یاد دارم پزشکم من را از خوردن غذاهای سفت محروم کرده بود! البته گوش من به این حرف‌ها بدهکار نبود و فکر نمی‌کردم قضیه آن‌قدر جدی باشد!

من از بچگی علاقه خاصی به غذا داشتم و این زمان برایم خیلی سخت می‌گذشت! مخصوصا وقتی ناهار ماکارونی بود! اولین بار براکت دندانم به‌دلیل خوردن ته‌دیگ ماکارونی شکست!

البته دلیلش را به پزشکم نگفتم و او نیز بدون هیچ حرفی براکت دندانم را عوض کرد! شاید باورتان نشود اما تقریبا این اتفاق 3 بار افتاد و بار آخر پزشکم عصبانی شد و علاوه بر هزینه تعویض از من تعهد کتبی نیز گرفت!

در واقع من متعهد شده بودم که غذای سفت نخورم! همین تعویض براکت‌ها تا مدت‌ها روند درمان من را عقب ‌انداخت! شما از این اشتباه من درس بگیرید و با رعایت تغذیه، از طولانی‌تر شدن مدت‌زمان درمان‌تان جلوگیری کنید.

مشاورین ما از قبل ارتودنسی تا هنگام و بعد از انجام آن، 24 ساعته و در 7 روز هفته بدون تعطیلی آماده پشتیبانی و پاسخگویی به سوالات شما هستند؛ همین حالا با استفاده از دکمه زیر با ما در ارتباط باشید

 
 

استفاده از بعضی خوراکی‌ها در این دوره ریسک بالایی دارند؛ در قسمت زیر با این موارد آشنا می‌شوید.

  1. غذاهای سفت مثل آجیل، تخمه و…
  2. میوه‌های سفت مثل هویج، سیب و … فقط در صورتی قابل مصرف هستند که خیلی ریز خورد شده باشند!
  3. غذاهای چسبنده مثل آدامس، شکلات، تافی و …
  4. از جویدن ناخن، مداد و یخ نیز در این مدت جلوگیری کنید.

حواس‌تان باشد هروقت براکت یا سیم ارتودنسی‌تان آسیب دید حتما پزشک‌تان را در جریان قرار دهید.

پس از اتمام دوره درمان تمام سیم‌ها و براکت‌ها برای همیشه از دهان‌تان خارج می‌شوند اما هنوز هم باید تا مدتی وسیله‌ای به نام تثبیت‌کننده ارتودنسی را تحمل کنید! در واقع این وسیله از حرکت دندان‌های شما پس از درمان و همچنین از برگشت آن‌ها به جای قبلی خود جلوگیری می‌کند! پس از درمان نیز بهتر است دندان خود را جرم‌گیری و هر 6 ماه یک بار به پزشک خود مراجعه کنید.

ارتودنسی دندان

نتیجه‌گیری در مورد ارتودنسی دندان

در این مقاله از ارتودنسی دندان و مسائل مربوط به آن برایتان نوشتیم. این روزها تعداد زیادی از افراد این روش را برای درمان دندان‌هایشان استفاده می‌کنند، اما همان‌طور که می‌دانید انتخاب یک پزشک ماهر و باتجربه تاثیر بسیار زیادی در درمان و همچنین مدت‌زمان آن دارد!

شاید باورش برایتان سخت باشد اما مرحله ارتودنسی من تقریبا 4 سال طول کشید! می‌دانید چرا؟ زیرا من بدون تحقیق پزشکم را انتخاب کرده بودم و پس از مدتی متوجه بی‌تجربگی او شدم! همین موضوع مدت زمان درمان من را تقریبا دوبرابر کرد!

توصیه می‌کنم شما اشتباه من را تکرار نکنید و با انتخابی درست، در سریع‌ترین زمان ممکن به نتیجه دلخواه‌تان برسید.

مجموعه زیباکس علاوه بر ارائه بهترین خدمات ارتودنسی، بهترین جراحان بینی را نیز به شما معرفی می‌کند! شما حتی می‌توانید از شرایط اقساط هزینه عمل و همچنین تخفیفات هزینه‌های جانبی عمل نیز استفاده کنید!

البته استفاده از خدمات مجموعه زیباکس مزایای دیگری نیز دارد و شما پس از عمل از پشتیبانی رایگان تیم نیز برخوردار می‌شوید و حتی بهترین و باکیفیت‌ترین چسب‌های بینی برایتان ارسال می‌شود!

مجموعه زیباکس را به دوستان خود که قصد انجام ارتودنسی و یا عمل بینی دارند معرفی کنید تا از خدمات فوق‌العاده مجموعه زیباکس استفاده کنند!

جستجو هوشمند جراح بینی

بهترین و مناسب‌ترین جراح‌زیبایی بینی خود را بیابید.

مشاوره جراحی زیبایی بینی

بهترین و مناسب‌ترین جراح‌زیبایی بینی خود را بیابید.

بیشتر بدانید