عوارض عمل بینی می توانند جبران ناپذیر باشند و تا مدتها شما را درگیر و گرفتار کنند، یا می توانند چند روزی کبودی و تورم کوتاه مدت ساده و بدون دردسر باشند. در این مقاله به شما آموزش می دهیم چگونه مطمئن شوید که بعد از عمل بینی حتما در گروه دوم قرار می گیرید و راز رسیدن به کم ترین عوارض بعد از عمل بینی را برای شما فاش می کنیم.
پس اگر قصد عمل بینی دارید ولی ترس از عوارض بعد از جراحی شما را منصرف کرده این مقاله را تا پایان بخوانید و بعد از اینکه خیالتان راحت شد، برای تجربه جراحی بینی مطمئن با کمترین عوارض روی دکمه زیر کلیک کنید تا از کارشناسان ما در زیباکس مشاوره تخصصی عمل بینی دریافت کنید.
ریسک عمل بینی چقدر است؟
درست است که هر عملی ریسک و عوارض خودش را دارد، اما به طور کلی میتوانیم بگوییم عمل بینی یکی از ایمن ترین عملهای زیبایی است که ریسک بسیار کمی دارد. درواقع اگر به جراح مناسب مراجعه کنید و همه مراحل و مراقبت ها را اصولی و حساب شده طی کنید، ریسک عمل برای شما صفر خواهد بود.
اما اگر بدون آگاهی برای جراحی اقدام کنید و به خصوص پزشکی را انتخاب کنید که تخصص و مهارت کافی نداشته باشد، احتمال بروز عوارض برای شما بالا میرود. برای انتخاب جراحی با تجربه و مطمئن و تجربه عملی ایمن، پیشنهاد میکنیم به صفحه عمل بینی شیراز مراجعه کنید. در این صفحه لیست کاملی از بهترین جراحان بینی شیراز، هزینههای عمل و… در اختیار شما قرار داده شده است که انتخاب را برای شما راحت تر میکند.
عوارض عمل بینی چیست؟
همانطور که گفتیم عوارض عمل بینی عموما درصورتی بروز پیدا میکنند که شما جراح مناسبی را انتخاب نکرده باشید. البته دقت کنید که رعایت مراقبتهای بعد از عمل هم در کنار انتخاب جراح مناسب به کاهش احتمال بروز عوارض بعد از عمل کمک میکند. در ادامه عوارض جدی و احتمالی بعد از عمل بینی را بررسی میکنیم:
- خونریزی
- عفونت
- حساسیت به مواد بیهوشی
- کاهش حس بویایی
- سوراخ شدن تیغه بینی
- باقی ماندن جای زخم
- بی حسی داخل و اطراف پوست بینی
- افزایش تنفس دهانی
- درد
- کبودی
- ورم
- کوچک شدن سوراخهای بینی
- کج شدن بینی
- عدم تقارن سوراخهای بینی
- آسیب به بافتهای عمقی
- چسبندگی داخل بینی
درصد مرگ در جراحی بینی و علت آن
مرگ در اثر جراحی بینی تقریبا غیرممکن است، اما در موارد بسیار نادری ممکن است افراد به داروی بیهوشی واکنش نشان داده و یا گاها در اثر تزریق نادرست داروی بیهوشی بعد از عمل به هوش نیایند و یا به عبارتی بمیرند!
البته باید بدانید که جراحان متخصص همیشه قبل از جراحی وضعیت سلامتی زیباجویان را به دقت بررسی میکنند و درصورتی که فردی بیماری زمینهای داشته باشد و یا داروی بیهوشی برای سلامت آنها خطرناک باشد یا عمل بینی را انجام نمیدهند یا تحت مراقبت ها و شرایط خاص با اطمینان و امنیت کامل برای جراحی اقدام می کنند. به طور کلی میتوان گفت اگر به یک پزشک حاذق مراجعه کنید خیالتان از این بابت راحت خواهد بود. برای اینکه مطمئن شوید عمل بینی برای شما خطرناک نیست توصیه میکنیم مقاله عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است؟ را از دست ندهید.
علت به هوش نیامدن بعد از عمل بینی
داروهای بیهوشی در برخی موارد باعث تاخیر در به هوش آمدن افراد میشوند. اینطور بگوییم که بررسی نشدن وضعیت زیباجو قبل از عمل، حساسیت به داروی بیهوشی، بیماریهای زمینهای و تزریق نادرست داروی بیهوشی در نهایت میتوانند باعث به هوش نیامدن فرد بعد از عمل بینی شوند.
البته همانطور که گفتیم جراحان بینی، قبل از عمل برای اطمینان از وضعیت سلامت زیباجو آزمایش های مختلفی تجویز می کنند. به این صورت از حساسیت ها و بیماری های احتمالی آنها مطلع شده تا در حین جراحی یا بعد از آن با اتفاق غیر منتظره ای روبرو نشوند. به طور کل می توانیم بگوییم در سالهای اخیر با پیشرفت علم و تکنولوژی و با بالاتر رفتن سطح دانش و مهارت جراحان میزان به هوش نیامدن افراد بعد از عمل بینی به مقدار چشمگیری کاهش پیدا کرده و حتی میتوان گفته به صفر نزدیک شده است.
راهکارهای کم کردن عوارض عمل بینی
برای تجربه عمل بینی با کمترین عوارض ممکن، اولین و مهم ترین کار این است که به یک جراح باتجربه و ماهر مراجعه کنید. یک دکتر عمل بینی متبحر تمامی تغییرات مورد نیاز را با کمترین آسیب روی بینی شما اعمال می کند.
رعایت مراقبتهای قبل و بعد از عمل هم از دیگر راهکارهای اصولی برای کاهش عوارض بعد از عمل هستند. پیشنهاد میکنیم برای اینکه بدانید انجام ندادن چه کارهایی میتواند عوارض عمل بینی را کاهش دهد، مقاله مربوط به ممنوعات عمل بینی را مطالعه کنید. در ادامه مهم ترین راهکارهای کم کردن عوارض جراحی بینی را به طور کامل بررسی میکنیم.
1- جراح بینی خود را با دقت انتخاب کنید!
مهم ترین اقدامی که میتواند عوارض عمل بینی را برای شما کاهش دهد، انتخاب جراح مناسب است. تا اینجای مقاله بارها اشاره کردیم که انتخاب جراحی که تخصص و مهارت کافی داشته باشد خیال شما را از بابت نتیجه عمل راحت کرده و عوارض جراحی را برای شما کاهش میدهد.
درواقع اگر شما به جراحی مراجعه کنید که تخصص و تجربه کافی را داشته باشد احتمال خطا و آسیب های وارد شده به بینی بسیار کم خواهد بود. درنتیجه احتمال بروز عوارض هم به کمترین حد ممکن میرسد. حال سوال این است که جراح مناسب را چگونه انتخاب کنیم؟
ما کار را برای شما راحت کردهایم. کافی است روی دکمه زیر کلیک کنید تا با مشاوران ما در زیباکس ارتباط برقرار کنید. کارشناسان ما با آنالیز دقیق فرم بینی و چهره شما و با توجه به فرم بینی و سبک جراحی مورد نظرتان بهترین جراح را به شما معرفی میکنند.
2- اگر بیماری زمینهای دارید، پزشک خود را قبل از عمل بینی در جریان بگذارید!
یکی از عواملی که عوارض عمل بینی را افزایش میدهد، وجود بیماری زمینهای است. درواقع افراد با بیماری زمینهای در صورتی مجاز به جراحی بینی هستند که دکترشان تشخیص دهد بیماری آنهای طی عمل یا بعد از آن مشکلی ایجاد نمی کند. بنابراین اگر بیماری زمینهای دارید حتما با پزشک خود در میان بگذارید.
البته اگر پزشک شما تجربه و تخصص کافی داشته باشد حتما آزمایشاتی برای شما تجویز و سلامت جسمانی شما را به طور کامل بررسی میکند. اما اگر این کار را انجام نداد، حتما این موضوع را با پزشکتان در میان بگذارید؛ چراکه عمل بینی ممکن است برای شما خطرناک باشد.
3- با آگاهی کامل پرهیزهای قبل از عمل را جدی بگیرید!
لازم است که قبل از عمل بینی از انجام برخی کارها به طور جدی پرهیز کنید. در ادامه چند نمونه از پرهیزهای قبل از عمل بینی را مثال می زنیم:
- حداقل یک ماه قبل از عمل از مصرف سیگار و نوشیدنیهای الکلی خودداری کنید. مصرف الکل باعث رقیق شدن خون شده و در نتیجه احتمال خونریزی در حین عمل را افزایش میدهد. از طرفی نیکوتین موجود در سیگار باعث تنگ شدن عروق خونی و کاهش سرعت گردش خون میشود. این امر سرعت بهبود زخمها را کاهش داده و احتمال بروز عفونت را بالا میبرد.
- علاوه بر این لازم است بدانید مصرف برخی داروها از جمله آسپرین، ایپو بروفن، راکوتان، انواع آنتی بیوتیک و… باید از چند هفته قبل از عمل متوقف شوند. این داروها باعث رقیق شدن خون شده و در نتیجه احتمال خونریزی در طول عمل را افزایش میدهند.
- گیاهان دارویی و دمنوشها را با احتیاط مصرف کنید. هر یک از داروهای گیاهی ممکن است تاثیر متفاوتی روی سیستم گردش خون داشته باشند. بنابراین توصیه میشود حداقل یک هفته قبل از عمل از مصرف این داروها پرهیز کنید.
ما در مقاله مراقبتهای قبل از عمل بینی یک لیست کامل از تمام باید و نبایدهای قبل از عمل بینی را جمع آوری کردیم که با مطالعه این مقاله از این موارد آگاهی پیدا خواهید کرد.
رعایت این مراقبتها به صورت درست و اصولی احتمال بروز عوارض بعد از عمل را تا حد زیادی کاهش میدهند.
4- مراقبتهای بعد از عمل بینی را جدی بگیرید!
به جز مراقبتهای قبل از عمل، رعایت مراقبتهای بعد از جراحی هم در کم شدن عوارض تاثیر بسیاری دارد. درواقع اینطور بگوییم که بخش زیادی از عوارض بعد از عمل بینی به رعایت کردن صحیح مراقبتهای بعد از عمل بستگی دارد. در ادامه لیستی از مهم ترین مراقبتهای بعد از عمل را مشاهده میکنید:
- هفته اول بعد از عمل بینی استراحت کنید.
- از خوردن مواد غذایی سفت و فست فود پرهیز کنید.
- مصرف نمک را بعد از عمل بینی کاهش دهید.
- حداقل یک ماه بعد از عمل بینی الکل و دخانیات مصرف نکنید.
- در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید.
- مراقب باشید گچ بینیتان خیس نشود.
- در روزهای اول بعد از عمل از کمپرس سرد برای کاهش ورم و کبودی بینی استفاده کنید.
- تا یک ماه بعد از عمل بینی از عینک استفاده نکنید.
- در روزهای اول بعد از عمل هنگام خواب حتما زیر سرتان چند بالشت قرار دهید تا بالاتر قرار بگیرد.
- سعی کنید تا یک ماه بعد از عمل به پهلو نخوابید.
- شستشوی بینی را فراموش نکنید.
پیشنهاد میکنیم برای اطلاع از تمام موارد مراقبتی بعد از عمل بینی مقاله مراقبت های بعد از عمل بینی را مطالعه کنید. بعد از مطالعه این مقاله سعی کنید برای رعایت اصولی تک تک این موارد برنامه ریزی کنید تا عوارض عمل را تا حدود زیادی کاهش دهید.
5- چسب زدن اصولی را دست کم نگیرید!
چسب زدن بعد از عمل بینی یکی از مهم ترین کارهایی است که بعد از جراحی باید انجام دهید. چسب بینی درواقع باعث میشود بینی شما بهتر شکل بگیرد و فرم بینی زودتر تثبیت شود. دقت کنید که اگر در چسب زدن سهل انگاری کنید، کمتر یا بیشتر از زمان تعیین شده توسط پزشک، بینیتان را چسب بزنید و یا چسب را به صورت اصولی روی بینی نزنید، احتمال دارد فرم بینیتان به طور کلی به هم بریزد و نتیجه عمل خراب شود!
بنابراین با چسب زدن درست و اصولی احتمال بروز عوارض ظاهری و ساختاری را کاهش دهید. برای اطلاع از نحوه چسب زدن اصولی میتوانید مقاله چسب بینی را مطالعه کنید. همچنین خوب است بدانید چنانچه شما از طریق مجموعه زیباکس برای عمل بینی اقدام کنید، پشتیبانان زیباکس نحوه صحیح چسب زدن را به شما آموزش خواهند داد و علاوه بر این بعد از عمل یک بسته چسب بینی رایگان به عنوان هدیه برای شما ارسال میشود.
6- علائم غیرطبیعی بعد از عمل را با دکتر درمیان بگذارید!
چنانچه بعد از عمل بینی علائم ظاهری غیر طبیعی مشاهده کردید، حتما این موضوع را با پزشکتان در میان بگذارید. از جمله این علائم میتوان به درد افزایش یابنده، تورم و کبودی غیرطبیعی، التهاب، عدم تقارن سوراخهای بینی و… اشاره کرد.
جراحی بینیهای مختلف و عوارض آنها
عوارض جراحی بینی ممکن است برای انواع بینیهای مختلف، متفاوت باشد. در ادامه برخی از مهم ترین عوارض هر یک از روشهای جراحی بینی را بررسی خواهیم کرد:
عوارض عمل بینی گوشتی
میزان عوارض عمل بینی گوشتی تا حد زیادی به تخصص جراح بستگی دارد. با توجه به ضخامت پوست بینیهای گوشتی و ضعیف بودن بافت غضروفی و استخوانی میتوان گفت بینیهای گوشتی احتمالا عوارض بیشتری نسبت به بینیهای استخوانی خواهند داشت. یکی از مهم ترین و شایعترین عوارض عمل بینی گوشتی ورم بینی است. ورم بینی گوشتی بعد از عمل ممکن تا 6 ماه یا حتی یک سال بعد از عمل از بین نرود.
از دیگر عوارض عمل بینی گوشتی میتوان به آزار دهنده بودن جای زخمها در پره بینی اشاره کرد. چراکه در بینیهای گوشتی معمولا لازم است که پره های بینی برش بخورند.
عوارض عمل بینی استخوانی
عوارض عمل بینی استخوانی به عوامل مختلفی بستگی دارد. بینی استخوانی به دلیل ساختار استخوانی محکمی که دارد ممکن است درد بیشتری بعد از عمل داشته باشد و پوست نازک باعث میشود کبودی بیشتر نمایان شود. در این مورد هم تخصص و مهارت جراح تا حد زیادی میتواند عوارض عمل بینی را کاهش دهد. برخی از جدی ترین عوارض عمل بینی استخوانی عبارتند از:
- هماتوم
- حساسیت به داروی بیهوشی
- احتمال آسیب به عصب بینایی
- تورم و کبودی
- درد و خونریزی
- عفونت
- آبریزش بینی
عوارض عمل بینی طبیعی
در عمل بینیهای طبیعی کمترین میزان تغییرات ایجاد میشود و جراح سعی میکند ساختار طبیعی بینی را تا جای ممکن حفظ کند. به همین دلیل میتوان گفت جراحی بینی به سبک طبیعی معمولا کمترین عوارض را به دنبال دارد. عوارض این نوع جراحی تورم، کبودی و درد بوده که برای همه انواع جراحی مشترک هستند.
عوارض عمل بینی نیمه فانتزی
در جراحی بینی نیمه فانتزی سایز بینی کاهش پیدا می کند، اما تناسب آن با سایر اجزای چهره حفظ میشود. نوک بینی کمی سربالا شده و قوس کمی روی بینی ایجاد میشود. به دلیل ظرافت های این سبک، جراح انتخابی شما باید مهارت و تجربه بالایی داشته باشد تا بعد از عمل با عوارض زیادی روبرو نشوید. شایع ترین عوارضی که در صورت وارد نبودن جراح بعد از عمل بینی نیمه فانتزی ممکن است ایجاد شوند عبارتند از:
- سوراخ شدن تیغه میانی بینی
- بی حسی پوست اطراف بینی
- نامتقارن شدن سوراخهای بینی
- اختلال تنفسی
- هماتوم
عوارض عمل بینی فانتزی
عمل بینی فانتزی در بین همه انواع جراحی بینی به عنوان پرریسک ترین روش جراحی شناخته میشود؛ چراکه در این روش بیشترین میزان تغییرات ایجاد شده و سایز بینی بیش از اندازه کوچک میشود و همین امر میتواند عوارض زیادی را به دنبال داشته باشد. برخی از مهم ترین عوارض عمل بینی فانتزی عبارتند از:
- اختلال تنفسی
- اختلال در سیستم بویایی
- کوچک شدن بیش از حد بینی
- سوراخ شدن تیغه میانی بینی
- چسبندگی داخل بینی
عوارض عمل بینی ترمیمی
عمل بینی ترمیمی یکی از انواع عمل های بینی است که خصوصا در صورت انتخاب جراح ناوارد، احتمال بروز عوارض در آن زیاد است. چراکه در این نوع جراحی بافتها و ساختار بینی یک بار دچار تغییر شدهاند و آسیب پذیر ترند. به همین دلیل انتخاب جراح کاربلد و ماهر در این نوع جراحی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و تا حد زیادی احتمال بروز عوارض را کاهش میدهد. برخی از شایع ترین عوارض عمل بینی ترمیمی عبارتند از:
- خونریزی
- کبودی و تورم
- درد
- کاهش حس بویایی
- بی حس شدن اطراف بینی
- حساسیت به داروی بیهوشی
- انحراف بینی
- عئم تقارن سوراخهای بینی
- افتادگی نوک بینی
علائم خطرناک بعد از عمل بینی، که باید با دکتر در میان بگذارید!
یک سری از عوارض بعد از عمل بینی تا چند روز اول طبیعی هستند، اما طولانی شدن آنها خطرناک است و حتما باید با پزشک در میان گذاشته شود. از جمله این عوارض میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- از بین رفتن حس بویایی
- تنفس دهانی و صدادار
- عفونت
- بی حس شدن پوست بینی
- درد رو به افزایش
برخی از عوارض که ممکن است به دلیل بی تجربگی و عدم مهارت پزشک رخ دهند و خطرناک هستند عبارتند از:
- عدم تقارن سوراخهای بینی
- غیر قرینگی دو طرف بینی
- ایجاد حفره در تیغه بینی
درصورت مشاهده هر یک از این عوارض حتما باید موضوع را با پزشک در میان بگذارید تا راهی برای درمان آن معرفی کند. همانطور که گفتیم درد بینی بعد از عمل هم درصورتی که افزایش یابنده باشد و به جای کمتر شدن روز به روز زیادتر شود، یکی از موارد خطرناک است که حتما باید با پزشک در میان گذاشته شود.
مشکلات رایج بعد از عمل بینی
بعضی از مشکلات بعد از عمل بینی کاملا طبیعی و رایج هستند. بروز این عوارض و مشکلات نیازی به نگرانی ندارد. در این شرایط فقط کافی است کمی صبور باشید و به بدنتان زمان دهید تا بهبود پیدا کند. اما درصورت طولانی شدن این عوارض میتوانید به پزشکتان مراجعه کنید. در ادامه برخی از مهم ترین عوارض رایج بعد از عمل بینی را بررسی میکنیم:
درد بینی بعد از عمل
درد بینی تا چند روز بعد از عمل به ویژه در بینیهای استخوانی به دلیل اصلاح استخوان و غضروف بینی بسیار شایع و طبیعی است. معمولا در این شرایط پزشک برای کاهش درد برای شما مسکن تجویز میکند. به طور کلی باید گفت درد بینی در صورتی که افزایش یابنده باشد خطرناک است در غیر اینصورت طبیعی است.
درد تیغه بینی بعد از عمل
در شرایطی که تیغه بینی با وارد شدن ضربه اصلاح شده است، طبیعتا درد بیشتری دارد.
بیحسی بینی بعد از عمل
تا چند روز بعد از جراحی ممکن است پوست اطراف بینی شما بی حس باشد. این امر کاملا طبیعی است. به شرطی که بی حسی ماندگار نباشد و چند روز بعد از عمل از بین برود.
علت نبض زدن بینی بعد از عمل
نبض زدن بینی بعد از عمل کاملا طبیعی است و ممکن است تا یک هفته بعد از عمل ادامه داشته باشد. گرفتگی بینی، کبودی و تورم و سوزش بینی از جمله دلایل نبض زدن بینی بعد از عمل هستند. شما میتوانید با رعایت اصولی مراقبتهای بعد از عمل، نبض زدن بینی را کاهش دهید. وجود پانسمان و گچ هم میتواند باعث وارد شدن فشار به بینی و در نتیجه نبض زدن بینی شوند.
عفونت بینی بعد از عمل
از آنجایی که در عمل بینی برش ایجاد میشود احتمال بروز عفونت بعد از جراحی وجود دارد. به همین دلیل لازم است که بعد از عمل زخمها را ضدعفونی کنید و نکات بهداشتی را به طور کامل رعایت کنید. با رعایت موارد زیر میتوانید احتمال بروز عفونت بعد از عمل بینی را تا حدود زیادی کاهش دهید:
- شستن دستها قبل از تعویض چسب
- لمس نکردن زخمها
- مصرف نکردن سیگار و الکل
- استریل کردن زخمها
- تعویض پانسمان
- جلوگیری از مرطوب شدن زخمها و گچ بینی
- مصرف به موقع داروها
علت ورم چشم بعد از عمل بینی
ورم و کبودی اطراف چشم از دیگر عوارض رایج بعد از عمل بینی هستند که معمولا یک هفته تا ده روز بعد از عمل باقی میمانند و به مرور از بین میروند. میتوان گفت ورم چشم بعد از عمل بینی بیشتر برای کسانی اتفاق میافتد که جراح مناسبی را انتخاب نکردهاند. درواقع هرچه جراح باتجربهتر باشد احتمال ایجاد کبودی و ورم چشم کمتر است.
از طرفی باید بدانید که احتمال ایجاد ورم چشم بعد از عمل بینی برای افرادی که بینی استخوانی دارند بیشتر است؛ چراکه جراح برای اصلاح بینی استخوانی باید استخوان را اصلاح کند و درنتیجه به آن ضربه وارد میکند.
به جز این موارد، گاهی ممکن است بعد از عمل بینی تصور کنید که حالت چشمها و فاصله بین آنها تغییر کرده است. اما باید بدانید که در حقیق عمل بینی هیچ تاثیری بر حالت چشمهای شما و زیبایی آن ندارد.
عوارض حرف زدن بعد از عمل بینی
حرف زدن بعد از عمل باعث تکان خوردن و حرکت بینی میشود. تکان خوردن دماغ بعد از عمل بر اثر حرف زدن هم تورم و درد را تا حدودی تشدید میکند و هم در مواردی ممکن است فرم بینی را تغییر دهد. بنابراین توصیه میکنیم تا 48 ساعت بعد از عمل از حرف زدن خودداری کنید و بعد از آن هم سعی کنید زیاد حرف نزنید تا بینی شما کمترین تکان را بخورد.
عوارض جراحی بینی بعد از چند سال
شایع ترین عارضه عمل بینی بعد از چند سال افتادگی نوک بینی است که جراح با تقویت غضروف بینی حین جراحی کاملا می تواند از آن پیشگیری کند.
برای جلوگیری از این اتفاق معمولا جراحان هنگام جراحی با بررسی ساختمان غضروف، درصورت نیاز از غضروفهای پشت گوش و یا غضروف مصنوعی استفاده کرده و ساختار آن را تقویت میکنند تا در گذر زمان نوک بینی دچار افتادگی نشود. از دیگر عوارض عمل بینی بعد از چند سال میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- انحراف تیغه بینی ممکن است بعد از چند سال نمایان شود. این انحراف ممکن است به دلیل بی تجربگی جراح، رعایت نکردن مراقبت های بعد از عمل، جابه جایی غضروفها و یا برخورد ضربه و آسیب ایجاد شود. این مشکل با عمل ترمیمی برطرف میشود.
- مشکلات تنفسی معمولا به دلیل خطای جراح ممکن است رخ دهد. گاهی ممکن است این مشکلات در سالهای اول بعد از عمل خودشان را نشان ندهند و بعد از چند سال بروز پیدا کنند.
- آپنه یا (قطع موقت تنفس) زمانی ایجاد میشود که مجرای عبور هوا باریک باشد. در موارد نادری ممکن است چند سال بعد از جراحی، دیوارههای جانبی بینی به سمت داخل کشیده شوند و مشکل قطع تنفس را ایجاد کنند.
- نارضایتی از فرم بینی یکی از مواردی است که ممکن است چند سال بعد از جراحی بینی برای شما رخ دهد. این مورد کاملا بستگی به سلیقه و روحیه شما دارد.
پشیمانی از عمل بینی
پشیمانی بعد از عمل بینی ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد. یکی از مهم ترین مواردی که باعث میشود یک فرد از نتیجه عملش راضی نباشد انتخاب جراح نامناسب است. درواقع اگر شما برای عمل بینی خود به جراحی مراجعه کنید که تجربه و مهارت کافی را نداشته باشد، نتیجه عملتان نه تنها رضایت بخش نخواهد بود، بلکه حتی ممکن است سلامتی شما هم به خطر بیفتد.
به همین دلیل است که تاکید میکنیم قبل از جراحی بینی حتما در مورد بهترین دکترهای عمل بینی تحقیق کنید و پزشکی معتبر و کارآزموده انتخاب کنید. شما میتوانید برای انتخابی راحت و مطمئن بر روی دکمه زیر کلیک کنید و از کارشناسان زیباکس مشاوره تخصصی دریافت کنید. و در نهایت بهترین جراح را متناسب با فرم بینی و سبک مورد نظرتان انتخاب کنید.
موارد دیگری از جمله رعایت نکردن مراقبتهای قبل و بعد از عمل بینی، انتخاب نکردن سبک جراحی مناسب بین سبک های طبیعی، نیمه فانتزی و فانتزی، وسواس فکری و… میتوانند در پشیمانی شما از عمل بینی نقش داشته باشد.
جدیدترین روش عمل بینی با کمترین عوارض
در حال حاضر یک تکنیک جراحی مدرن برای عمل بینی وجود دارد که میتوان گفت بعد از عمل کمترین عوارض را به دنبال دارد. جراحی بینی به روش پریزرویشن روشی کم تهاجمی بوده و کمترین آسیب را به بینی وارد میکند. جراح در این روش ایرادات ساختاری بینی را با دقت بالایی برطرف میکند.
از آنجایی که در ساختار کلی بینی تغییرات شدید ایجاد نمیشود و اندازه طبیعی بینی حفظ میشود، احتمال ایجاد مشکل تنفسی در روش پرزرویشن خیلی کم و حتی نزدیک به صفر است. از طرف دیگر بعد از جراحی پریزرویشن معمولا تامپون در بینی قرار نمیگیرد. به این ترتیب در این روش حتی مشکل تنفسی موقتی هم نخواهید داشت و از همان ابتدا میتوانید به صورت عادی نفس بکشید. پیشنهاد میکنیم برای آشنایی بیشتر با روش پریرزویشن مقاله عمل بینی به روش پرزرویشن را مطالعه کنید.
عوارض عمل بدون تامپون
تامپون بینی معمولا برای جلوگیری از خونریزی بعد از عمل درون بینی قرار میگیرد. برخی از جراحان بنابر تشخیص خود و با توجه به تکنیکی که در جراحی استفاده می کنند، تامپون را حذف کرده و درون بینی قرار نمیدهند. به عنوان مثال همانطور که اشاره کردیم در جراحی به روش پرزرویشن به دلیل کم تهاجمی بودن، بعد از عمل درون بینی تامپون قرار نمیگیرد. درواقع همه چیز به تجربه و تکنیک های جراحی پزشک بستگی دارد.
عمل بینی بدون تامپون در مواردی که جراحی سنگین بوده و خونریزی زیادی داشته باشد، ممکن است عوارضی به دنبال داشته باشد که در ادامه این عوارض را ذکر میکنیم:
- عدم جلوگیری از خونریزی و ماندن خوناب در اطراف بخیهها و تیغه بینی
- خشک شدن داخل بینی
- ایجاد هماتوم (جمع شدن خون بیرون از رگ زیر پوست) بعد از عمل بینی
با زیباکس عوارض عمل بینی خود را کاهش دهید!
در این مقاله تمام عوارض احتمالی بعد از عمل بینی را به طور دقیق و کامل بررسی کردیم و راهکارهای کاهش عوارض را به شما ارائه دادیم. همانطور که در مقاله خواندید یکی از مهم ترین راهکارهایی که میتواند عوارض عمل بینی را تا حد زیادی کاهش دهد، انتخاب جراح مناسب است.
ما این امکان را برای شما فراهم کرده ایم که برای انتخاب یک جراح بینی معتبر و مطمئن، از کارشناسان متخصص زیباکس مشاوره بگیرید. طی این مشاوره، بعد از آنالیز دقیق فرم بینی و البته در نظر گرفتن بودجه شما، بهترین و مناسبترین جراح به شما معرفی می شود . علاوه بر این شما میتوانید بعد از انتخاب پزشک، نوبت ویزیت فوری و وی آی پی دریافت کنید و هزینه های عمل را به صورت اقساطی پرداخت کنید. برای شروع مشاوره کافی است روی دکمه زیر کلیک کنید.
سوالات متداول
1. درد بعد از عمل بینی طبیعی است؟
درد بینی تا چند روز بعد از عمل طبیعی است. به شرطی که درد افزایش یابنده نباشد.
2. بعد از عمل بینی جای بخیهها باقی میماند؟
بخیهها معمولا جذبی هستند و کمترین اثری از آنها باقی میماند. با این وجود باقی ماندن جای بخیه به رنگ پوست افراد هم بستگی دارد. افراد با پوست های تیره ممکن است کمی دیرتر از پوست های روشن بهبود پیدا کنند.
3. چطور میتوان عوارض عمل بینی را کاهش داد؟
با انتخاب جراح مناسب و رعایت مراقبتهای قبل و بعد از عمل بینی میتوان عوارض عمل را تا حد زیادی کاهش داد.