حتما تا به حال افرادی را دیدهاید که تا ماهها بعد از عمل بینی با دقت فراوان روی بینیشان چسب میزنند و معتقدند که همین نوار چسب ساده میتواند نتیجه جراحی را کاملا تغییر دهد! اما آیا این طرز فکر درست است؟
باید بگوییم نحوه چسب زدن بعد از عمل بینی واقعا می تواند نتیجه جراحی را به کلی تغییر دهد! به علاوه شما باید علاوه بر نحوه چسب زدن درست و اصولی، زمانبندی مناسب برای چسب زدن را هم رعایت کنید! ممکن است با دیدن این جملات کمی نگران شده باشید، اما ما قرار نیست شما را تنها و بدون راهنما رها کنیم!
این مقاله زیباکس برای شما زیباجویی نوشته شده است که نمیدانید بعد از عمل چطور باید چسب بزنید و نگران به هم ریختن فرم بینیتان هستید. در این مقاله نحوه چسب زدن بینی را به صورت مرحله به مرحله و با جزئیات دقیق به شما آموزش داده ایم.
جالب است بدانید ما در مجموعه زیباکس با ارائه خدمات پشتیبانی بعد از عمل، مراحل چسب زدن بینی را به طور کامل و اصولی به شما آموزش میدهیم. علاوه بر این شما بعد از عمل یک بسته چسب رایگان از زیباکس هدیه میگیرید. چه چیزی بهتر از این؟ هم چسب و هم آموزش نحوه چسب زدن رایگان! کافی است برای بهره مندی از این خدمات روی دکمه زیر کلیک کنید.
چرا باید بعد از عمل بینی چسب بزنیم؟
چسب زدن بعد از انواع عمل بینی به کاهش تورم و آسان تر شدن روند بهبودی شما کمک میکند. چسب بینی درواقع با ایجاد فشار بر سطح بینی تورم را در تمام قسمتهای مختلف بینی به طور یکسان و متعادل کاهش میدهد و به این صورت به شکل گیری بهتر بینی کمک میکند.
از طرف دیگر چسب، بافت استخوانی و پوست بینی را که در حین جراحی از هم جدا شده اند، مجدد به هم می چسباند. علاوه بر این میتوان گفت چسب از ایجاد زخم بر روی بینی هم جلوگیری میکند. البته دقت کنید که چسب بینی باید به صورت اصولی و درست زده شود تا این تاثیرات را داشته باشد.
مقالات مرتبط: عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است؟
آیا چسب زدن بینی را کوچک میکند؟
چسب زدن بینی بعد از عمل یکی از مراقبتهای بعد از عمل بینی است که تاثیر زیادی در نتیجه عمل دارد. به طور کلی همانطور که گفتیم رعایت مراقبتهای قبل و بعد از عمل تاثیر به سزایی در نتیجه نهایی جراحی شما دارند. برای اطلاع از سایر مراقبتها پیشنهاد میکنیم مقاله مراقبتهای بعد از عمل بینی و مراقبت های قبل از عمل بینی را مطالعه کنید.
چسب بینی درواقع با کاهش تورم سطح بینی باعث میشود بینی زودتر به فرم نهایی برسد و کوچک تر دیده شود. به این ترتیب میتوان گفت استفاده از چسب به نوعی بینی را کوچک تر میکند، اما این به این معنی است که تورم بینی را از بین میبرد وگرنه نمیتواند روی ساختار بینی تاثیر بگذارد.
آموزش چسب زدن بینی
همانطور که گفتیم چسب زدن باید به صورت اصولی انجام شود تا تاثیر لازم را روی بینی بگذارد. باید گفت که نحوه چسب زدن بسته به نوع بینی و ضخامت پوست ممکن است متفاوت باشد، اما اصول کلی آن یکسان است. در این بخش آموزش چسب زدن بینی را به صورت اصولی و مرحله به مرحله بررسی میکنیم:
- مرحله اول: انتخاب چسب مناسب
مناسب ترین نوع چسب برای بینی چسب کاغذی یک سانتی متری برند 3M است.
- مرحله دوم: تمیزکردن پوست
ابتدا صورت خود را با آب و صابون بشویید و سپس با پنبه آغشته به الکل پوست روی بینی و گونهها را ضدعفونی کنید. 10 دقیقه زمان بدهید تا پوستتان کاملا خشک شود.
- مرحله سوم: برش چسب
در این مرحله چسب را بسته به اندازه بینی در ابعاد زیر برش میدهیم:
- 6 تا 8 قطعه به طول 3 تا 4 سانتی متر
- 2 قطعه به طول 10 تا 12 سانتی متر
- مرحله چهارم: چسبها را روی پل بینی بچسبانید
در این مرحله بسته به صلاحدید پزشک میتوانید چسب زدن را از نوک بینی به سمت بالا و یا برعکس شروع کنید. معمولا این کار را از قسمت بالایی پل بینی شروع میکنند. چسبهایی که از قبل برش زدید را بردارید و از بالا به سمت نوک بینی به صورت عرضی بچسبایند. دقت کنید که هر نوار باید تا حدی با نوار قبلی همپوشانی داشته باشد تا نتیجه بهطور منظمتری دیده شود.
- مرحله پنجم: چسب زدن نوک بینی را شروع کنید
تکه چسب بلندتر را بردارید، نوک بینی را کمی به سمت بالا بکشید و نوار چسب را به صورت U شکل بچسبانید. در این حالت وسط چسب باید دقیقا زیر نوک بینی قرار بگیرد و ادامه نوار از هر دو طرف به سمت بالا برود. بهتر است چسب را طوری قرار دهید که سوراخهای بینی را نپوشاند. البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که روی نوک بینی نباید چسبی قرار بگیرد.
- مرحله ششم: دوباره روی پل بینی چسب بزنید
یک بار دیگر نوارچسبهای 3 تا 4 سانتی متری را به همان ترتیب قبل روی پل بینی بچسبانید.
هر یک از روشهای چسب زدن برای کدام فرم بینی مناسب هستند؟
در بخش قبلی طریقه چسب زدن بینی را به طور کلی و عمومی توضیح دادیم و اشاره کردیم که نحوه چسب زدن بینی با توجه به نوع بینی و ضخامت پوست متفاوت است. به طور کلی باید بگوییم نحوه چسب زدن برای بینی گوشتی و بینی استخوانی متفاوت است. چراکه تغییرات ایجاد شده در این دو فرم بینی با هم متفاوت است و میزان تورم آنها هم تفاوت دارد. بنابراین فشار چسب در این دو فرم بینی باید با هم فرق داشته باشد. در ادامه هرکدام از این روشها را به طور جداگانه بررسی میکنیم:
نحوه چسب زدن بینی گوشتی
برای بینیهای گوشتی، چسب زدن از پل بینی آغاز میشود. در این روش تراکم چسبها باید زیاد باشد تا فشار موثرتری به بینی وارد و به این ترتیب ورم بینی کنترل شود.
نوارچسبها را از بالا و بین دو چشم به صورت عرضی روی بینی بچسبانید. هر چسب را با فاصله یک میلیمتر روی چسب بعدی بچسبانید. این کار را تا فاصله نیم سانتی متری نوک بینی ادامه دهید.
در این روش به دلیل تراکم بالای چسبها ممکن است بعد از بازکردن چسب خط و خطوط زیادی روی بینی مشاهده شود. برای رفع این خطوط توصیه میشود بعد از هربار چسب زدن دو ساعت به بینی استراحت دهید و بعد از دو ساعت دوباره چسب بزنید.
دقت کنید در بینیهای گوشتی بعد از چسباندن چسب روی بینی لازم است که حتما بینی را ماساژ دهید. برای یادگیری نحوه صحیح ماساژ بعد از عمل توصیه میکنیم مقاله مربوط به ماساژ بینی بعد از عمل را مطالعه کنید.
نحوه چسب زدن بینی استخوانی
درمورد بینیهای استخوانی طریقه چسب زدن بینی متفاوت است. در این روش ابتدا باید نوار چسب طولی را به صورت U شکل بچسبانید. وسط چسب را زیر نوک بینی قرار دهید و دو طرف چسب را تا اندازهای که روی پل بینی چروک ایجاد نشود بکشید و بچسبانید. یک نوار چسب دیگر را به همین ترتیب و با فاصله یک میلی متری روی چسب قبلی بچسبانید.
حالا وقت آن است که نوارچسبهای عرضی را بچسبانید. در این روش لازم نیست تراکم چسب خیلی زیاد باشد. چهار نوارچسب کافی است. چسب زدن را از پایین و در فاصله نیم سانتی متری نوک بینی آغاز کنید. هر چسب باید با نیمی از چسب قبلی همپوشانی داشته باشد. این کار را تا بالای پل بینی و بین دو چشم ادامه دهید.
بعد از چسباندن چهار نوار چسب در این قسمت، یک بار دیگر یک نوار چسب به صورت U شکل بچسبانید، اما این بار هیچ فشاری به بینی وارد نکنید. در پایان یک بار دیگر چسبهای عرضی را به همان ترتیب قبلی بچسبانید.
چگونه چسب بینی را جدا کنیم؟
برداشتن چسب از روی بینی باید با دقت زیادی انجام شود. اگر چسب را با بیدقتی و با فشار زیاد جدا کنید درواقع پوست بینی را هم از بافت زیرین جدا میکنید. بنابراین برای برداشتن چسب از روی بینی ابتدا باید چسبندگی آن را کم کنید. برای این کار میتوانید از محلولهای حلال چسب استفاده کنید و یا چسب را با آب ولرم و مقدار زیادی صابون خیس کنید. با این کار چسب به راحتی از روی بینی برداشته میشود.
بهتر است برای برداشتن چسب از یک موچین استفاده کنید. پیشنهاد میکنیم یک طرف نوار را به وسیله موچین گرفته و به آرامی از سطح پوست جدا کنید. چسب را به موازات سطح پوست جدا کنید تا احتمال جدا شدن پوست از بافت زیرین به حداقل برسد.
معمولا پزشکان توصیه میکنند که چسب بینی را زیر دوش آب گرم جدا کنید تا به راحتی جدا شود و فشار زیادی به بینی وارد نشود.
چگونه چسبندگی چسب بینی را کم کنیم؟
همانطور که پیش از این هم اشاره کردیم چسبندگی چسب بینی با استفاده از محلولهای حلال یا محلول غلیظ آب ولرم و با صابون امکان پذیر است.
بهتر است چسب بینی را از بالا جدا کنیم یا از پایین؟
فرقی نمیکند جداکردن چسب بینی را از بالا شروع کنید یا پایین، اما دقت کنید که حتما چسب را به موازات پوست بینی از آن جدا کنید.
مدت زمان چسب زدن بعد از عمل بینی
مدت زمان چسب زدن بینی بعد از عمل به فرم بینی و جنس پوست شما بستگی دارد. اگر شما هم بینیتان را عمل کردهاید احتمالا یکی از مهم ترین سوالهایتان این است که تا چه مدت بعد از عمل باید چسب بزنیم؟ باید گفت که این سوال پاسخ قطعی و مشخصی ندارد؛ چراکه همانطور که پیش از این هم اشاره کردیم، مدت زمان چسب زدن بینی بعد از عمل در افراد مختلف متفاوت بوده و به نوع بینی و البته تشخیص پزشک بستگی دارد.
به طور کلی میتوان گفت مدت زمان لازم و معمول برای چسب زدن به بینی بین یک تا سه ماه متغیر است. از آنجایی که بینی در طول شب بیشتر متورم میشود، پزشکان معمولا توصیه میکنند که در این مدت هر شب روی بینی خود چسب بزنید.
البته بسته به فرم بینی و میزان ورم آن بعد از عمل ممکن است پزشک توصیه های دیگری داشته باشد. این مورد به تخصص و تجربه پزشک هم بستگی دارد. بنابراین مهم است که به چه جراحی مراجعه کنید. پیشنهاد میکنیم برای آشنایی با بهترین جراحان شیراز به صفحه عمل بینی شیراز مراجعه کنید و بعد از مشاهده تمام جراحان متخصص و مقایسه نمونه کارهای آنها بهترین جراح را انتخاب کنید.
در ادامه مدت زمان چسب زدن بینی را بسته به نوع بینی بررسی میکنیم:
مدت زمان چسب زدن بینی گوشتی
بینی گوشتی معمولا پوست ضخیمتری نسبت به دیگر بینیها دارد. از طرفی بینیهای گوشتی بعد از عمل ورم بیشتری خواهند داشت. بنابراین معمولا توصیه میشود افراد دارای بینی گوشتی، چسب زدن بینی را تا مدت بیشتری ادامه دهند. این افراد معمولا باید تا سه ماه بعد از عمل هرشب به بینی خود چسب بزنند.
مدت زمان چسب زدن بینی استخوانی
بینیهای استخوانی پوست نازکتری دارند و معمولا تورم بینی استخوانی بعد از عمل خیلی زیاد نیست. در این فرم بینیها معمولا میتوان بعد از دو هفته تا یک ماه چسب زدن بینی را متوقف کرد. بعد از این مدت لازم نیست هرشب به بینی خود چسب بزنید.
اگر کورتون تزریق کرده باشید، لازم است که دو هفته هرشب و دو هفته بعد یک شب درمیان بینی خود را چسب بزنید. کسانی که کورتون تزریق نکرده باشند باید تا یک هفته هرشب چسب بزنند، هفته دوم، یک شب درمیان و در یک هفته پایانی کافی است دو شب در هفته چسب بزنند.
عوارض چسب زدن به مدت کم
همانطور که از ابتدای مقاله گفتیم، چسب بینی به کاهش تورم بینی و تسریع روند بهبودی بعد از عمل کمک میکند. بنابراین میتوان گفت نزدن چسب بینی بعد از عمل و یا کوتاه کردن مدت چسب بینی قطعا سرعت کاهش تورم و بهبودی شما را کاهش میدهد. از طرفی چسب زدن به مدت کم ممکن است باعث تغییر شکل و افتادگی نوک بینی شود.
عوارض زیاد چسب زدن بینی
زیاد چسب زدن بینی تاثیر مثبتی روی نتیجه جراحی و فرم نهایی بینی ندارد. بنابراین تا همان زمانی که پزشک توصیه کرده است چسب زدن بینی را ادامه دهید. به علاوه چسب زدن بیش از حد به بینی ممکن است باعث ایجاد حساسیت و واکنش نشان دادن پوست شما شود. از طرف دیگر با زیاد چسب زدن ممکن است بینی شما به چسب عادت کند و بعد از برداشتن چسب دچار تورم شود. بنابراین بهتر است هر زمانی که پزشک تشخیص داد چسب زدن بینی را متوقف کنید.
تا چه زمانی باید شبها چسب بینی بگذاریم؟
چسب زدن بینی بصورت مداوم و هر شب تا یک ماه بعد از عمل بینی توصیه میشود. علت این کار این است که بینی در طول شب بیشتر ورم میکند و چسب بینی از بروز این تورم تا حدود زیادی جلوگیری میکند. بعد از یک ماه هم شما میتوانید گاهی این کار را تکرار کنید تا از ورم بینی در صبح جلوگیری کنید، اما لازم است بدانید که بعد از گذشت یک سال بینی به فرم نهایی خود میرسد و بعد از آن دیگر چسب بینی تاثیری نخواهد داشت.
ورم بینی بعد از توقف چسب زدن
بعد از برداشتن چسب بینی وجود کمی تورم طبیعی است. چراکه تا پیش از آن چسب با وارد کردن فشار به بینی مانع تورم آن میشده است. با حذف فشار چسب، بینی کمی متورم می شود که همانطور که گفتیم کاملا طبیعی و البته موقت است. این تورم مدت کمی بعد از برداشتن چسب برطرف میشود و نیازی به نگرانی ندارد.
برای کاهش تورم لازم نیست دوباره چسب زدن را شروع کنید. فقط کافی است کمی صبور باشید و از روشهای ماساژ بینی استفاده کنید.
البته باید بدانید که تورم بینی تنها به توقف چسب زدن ربط ندارد، بلکه دلایل دیگری از جمله رعایت نکردن رژیم غذایی هم ممکن است باعث ورم کردن بینی شوند.
نکات مهم تعویض چسب
عوض کردن چسب یکی از مراحل حساسی است که بعد از عمل باید به درستی انجام شود. اگر شما چسب بینی را به شکل درست نچسبانید ممکن است فرم بینی را تغییر دهید. بنابراین لازم است بدانید که چه نکاتی را باید رعایت کنید. هنگام تعویض چسب باید نکات زیر را رعایت کنید:
- چسب بینی را حمام تا حمام می توانید تعویض کنید. در صورتی که پوست صورتتان چرب است و چسب زودتر شل می شود، در فواصل زمانی کمتر و به محض شل شدن چسب آن را تعویض کنید.
- قبل از جداکردن حتما چسب را خیس کنید.
- جداکردن چسب باید به آرامی و بااحتیاط انجام شود.
- هنگام جداکردن چسب به هیچ وجه نباید پوست بینی کشیده شود.
- بعد از جداکردن چسب، چربی پوست را با الکل تمیز کنید و سپس چسب جدید بزنید.
- درصورت مشاهده التهاب، جوش، سوزش و خارش روی بینی حتما چسب بینی خود را عوض کنید. درصورت برطرف نشدن حتما موضوع را با پزشکتان در میان بگذارید.
- گاهی اوقات بعد از برداشتن چسب می توانید یک تا دو ساعت صبر کنید و سپس چسب جدید را بچسبانید.
- هرگاه چسب بینی شما شل یا خیس و مرطوب شد باید حتما آن را تعویض کنید.
- درصورت انجام فعالیت بهتر است از چسب ضد تعریق استفاده کنید.
چه زمانی باید چسب بینی را عوض کنیم؟
زمان تعویض چسب بینی به جنس پوست شما بستگی دارد. اگر پوست بینی شما چرب است، باید چسب بینی را هرروز تعویض کنید، اما اگر پوست معمولی یا خشک دارید لازم نیست هرروز چسب را تعویض کنید. در این صورت میتوانید یک روز در میان یا دو روز درمیان این کار را انجام دهید.
به جز این دقت کنید که هر زمان چسب بینی شل، خیس و یا مرطوب شد باید حتما آن را تعویض کنید. چراکه در این صورت چسب بینی هیچ تاثیری ندارد.
چقدر قبل از چسب زدن مجدد بینی صبر کنیم؟
بهتر است بعد از هربار برداشتن چسب یک تا دو ساعت به بینی زمان دهید تا هوا بخورد یا به اصطلاح تنفس کند و سپس چسب جدید را بچسبانید.
تمیز کردن بینی قبل از زدن چسب
همانطور که در مراحل چسب زدن بینی اشاره کردیم، لازم است که قبل از زدن چسب حتما بینی را تمیز کنید. این کار را بسته به تشخیص پزشک میتوانید با آب و صابون و یا با پنبه آغشته به الکل انجام دهید. این کار برای کاهش حساسیت پوست بینی نسبت به چسب ضروری است. دقت کنید که باید اجازه دهید پوستتان خشک شود و چسب بینی را روی پوست خشک بچسبانید.
چه مواقعی نباید چسب بینی زد؟
در برخی موارد ممکن است پزشک تشخیص دهد که چسب زدن بینی را متوقف کنید. به طور کلی در شرایط زیر نباید چسب زد:
- ایجاد حساسیت نسبت به چسب
- احساس سوزش و خارش
- ملتهب و قرمز شدن پوست
حساسیت پوست بینی به چسب
پوست برخی افراد ممکن است نسبت به چسب بینی حساسیت نشان داده و دچار التهاب، قرمزی، آکنه، سوزش و خارش شود. در چنین شرایطی معمولا چسب را تعویض کرده و از چسبهای ضد حساسیت استفاده میکنند. اما درصورتی که حساسیت برطرف نشد پزشک دستور میدهد چسب زدن را متوقف کنید.
دقت کنید که هرچه پوست چرب تری داشته باشید احتمال جوش زدن بیشتر است. وجود چسب روی بینی باعث تجمع چربی شده و در نهایت این چربیها به شکل جوش بروز پیدا میکنند. از طرفی استرس هم غدد چربی را تحریک کرده و باعث ایجاد جوش میشود.
این موارد در هنگام چسب زدن به بینی باید رعایت شوند:
برای اینکه تاثیر چسب بینی را بیشتر کنید، لازم است هنگام چسب زدن بینی موارد زیر را رعایت کنید:
- روی نوک بینی نباید چسب بزنید.
- فشار دستتان هنگام چسب زدن باید متعادل باشد.
- چسب U شکل را تا اندازهای بکشید که روی پل بینی چروک ایجاد نشود.
- چسب بینی نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد.
- تراکم چسبها در بینیهای گوشتی باید بیشتر باشد.
- سوراخهای بینی نباید با چسب پوشانده شوند.
- از چسبهای ضد حساسیت استفاده کنید.
عوارض شل زدن چسب بینی
هنگام زدن چسب بینی باید فشار چسب را روی بینی تا حدودی حس کنید. در غیر اینصورت نزدن چسب فرقی با شل زدن آن ندارد! درواقع میتوان گفت شل زدن چسب بینی هیچ تاثیری روی کاهش تورم بینی نخواهد داشت.
عوارض محکم زدن چسب بینی
محکم زدن چسب بینی باعث ایجاد چروک روی پرهها و پل بینی شده و این چروکها به مرور منجر به ایجاد فرورفتگی در بینی میشوند. به این ترتیب میتوان گفت اگر چسب بینی را خیلی محکم بچسبانید بعد از برداشتن چسب پوست و پرههای بینی کاملا نامتناسب به نظر میرسند.
علاوه بر این اگر فشار چسب روی یک سمت بینی بیشتر باشد تورم همان قسمت کاهش پیدا میکند و در نهایت بعد از برداشتن چسب، بینی شما کج به نظر میرسد.
انواع چسب بینی
انواع مختلفی از چسب بینی در رنگها، جنسها و سایزهای مختلف در بازار وجود دارند که شما میتوانید با تجویز پزشک هرکدام از انواع مختلف چسب را تهیه و استفاده کنید. به طور کلی میتوان چسب بینی را به دوسته رنگی (سفید) و بدون رنگ (شیشهای) تقسیم کرد.
اسم چسب بینی بعد از عمل
چسب بینی در اسامی و برندهای مختلفی در بازار وجود دارد. برخی از معروف ترین چسبهای بینی عبارتند از:
- چسب بینی 3M میکروپور
- چسب kbm
- چسب 3M ترانسپور
در حال حاضر اغلب پزشکان چسب بینی 3M میکروپور را تجویز میکنند.
تشخیص چسب بینی اصل از فیک
یکی از نکات مهم هنگام انتخاب چسب بینی تشخیص چسب اصل از نمونه تقلبی و فیک آن است. ممکن است بگویید چطور میتوانیم اصل بودن چسب را تشخیص دهیم؟ ما در ادامه برخی از مهم ترین نشانههای چسب بینی اصل را بررسی میکنیم:
- شما میتوانید با توجه به حاشیه چسبها به اصل یا تقلبی بودن آن پی ببرید. لازم است بدانید که بهترین سایز چسب 1/25 است. گاهی برخی افراد سودجو چسب 2/25 را تهیه کرده و از وسط برش میدهند و به جای چسب 1/25 اصل به فروش میرسانند. بنابراین اگر حاشیه چسب موج دار بود مطمئن باشید که چسب فیک است.
- چسب 3M اصلی یک نشانه مهم دارد! دقت کنید که 3M Micropore در داخل حلقه نوار چسب حک شده باشد.
- چسب اصل دارای نماد CE اروپاست.
- نوشتههای داخل حلقه نوار چسب اصلی به رنگ سبز یا آبی هستند.
آموزش چسب زدن بینی، پاسخ به سوالات شما و چسب بینی هدیه با زیباکس!
در این مقاله نحوه اصولی چسب زدن بینی را به شما آموزش دادیم، دلایل استفاده از چسب بینی را شرح دادیم و عوارض چسب زدن اشتباه را بررسی کردیم. در نهایت هم بهترین نوع چسب بینی و نحوه تشخیص اصل بودن آن را بررسی کردیم. علاوه بر اینها حالا که تا پایان مقاله با ما همراه بودید وقت آن است که یک مژده به شما بدهیم!
اگر از طریق مجموعه زیباکس برای عمل بینی اقدام کنید علاوه بر اینکه چسب بینی شما رایگان خواهد بود، میتوانید آموزش تصویری نحوه صحیح چسب زدن بینی را بسته به فرم بینی خودتان در اختیار داشته باشید. علاوه بر این تیم پشتیبانی ما در زیباکس همه روزه آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند. پس اگر میخواهید از این خدمات و سایر خدمات زیباکس از جمله مشاوره تخصصی و دریافت نوبت فوری بهره مند شوید، کافی است روی دکمه زیر کلیک کنید.
سوالات متداول
1. چرا زیر چسب بینی جوش میزنم؟
برخی افراد ممکن است به چسب بینی حساسیت داشته باشند. از طرف دیگر چسب بینی باعث تجمع چربی روی پوست بینی و در نتیجه ایجاد جوش میشود.
2. اگر چسب بینی خیس شد چه کنیم؟
چسب بینی به محض خیس شدن باید تعویض شود.
3. آیا چسب زدن مانع افتادگی بینی میشود؟
زدن چسب به فرم گرفتن بهتر بینی کمک می کند و احتمال افتادگی نوک بینی پس از جراحی را کاهش می دهد.
4. آیا چسب زدن بینی را کوچک میکند؟
چسب بینی با کاهش تورم بینی باعث میشود بینی کوچک تر به نظر برسد.
5. قیمت چسب بینی چقدر است؟
هزینه چسب بینی از 15 هزار تومان تا 100 هزار تومان متغیر است. جالب است بدانید پس از عمل جراحی، تیم پشتیبانی زیباکس به عنوان هدیه برای شما چسب بینی ارسال می کنند.